Επιλέξτε τη γλώσσα σας

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΗ ΧΑΛΙΩΝ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΗ ΧΑΛΙΩΝ

Image

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΗ ΧΑΛΙΩΝ

Στα χαλιά με την πάροδο του χρόνου συσσωρεύεται σκόνη, ακάρεα και άλλοι βλαβεροί μικροοργανισμοί που δεν είναι ορατοί με γυμνό μάτι. Για την αποφυγή αλλεργιών και τη σωστή υγιεινή του χώρου σας, ιδιαίτερα όταν υπάρχουν παιδιά, μωρά ή κατοικίδια, πρέπει να καθαρίζονται κάθε 12-14 μήνες.
Με την πολύχρονη εμπειρία μας στον τομέα καθαρισμού χαλιών σας προσφέρουμε το τέλειο αποτέλεσμα χρησιμοποιώντας υποαλλεργικά μη τοξικά προϊόντα για ένα άψογο και απόλυτα υγιεινό αποτέλεσμα για όλους τους τύπους χαλιών. Πέραν του καθαρισμού αναλαμβάνουμε αν το επιθυμείτε και τη φύλαξη των χαλιών σας στις εγκαταστάσεις μας. Απευθυνθείτε σε μας όποιος κι αν είναι ο τύπος του χαλιού σας.

Προσέχουμε την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε και επιλέγουμε οικολογικά προϊόντα για τον καθαρισμό χαλιών φιλικά προς το περιβάλλον, τον άνθρωπο αλλά και τα κατοικίδια ζώα, στις καλύτερες τιμές.

Πάντα χρησιμοποιούμε οικολογικά απορρυπαντικά είτε καθαρίσουμε τα χαλιά στον χώρο μας ή ερχόμαστε σε όλη την και κάνουμε επιτόπου καθαρισμό μοκετών, σαλονιών.

Οι οικολογικές μεθόδους καθαρισμού χαλιών, μοκετών ή σαλονιών που χρησιμοποιούμε είναι ιδανικά για το σπίτι σας, το γραφείο σας, το κατάστημά σας.

Μόλις παραλάβουμε τα χαλιά σας, τα πλένουμε σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους με την καταλληλότερη μέθοδο και με ουδέτερα αντί αλλεργικά απορρυπαντικά που σέβονται τα πολύτιμα χαλιά σας, αλλά και το περιβάλλον.

Με τον τρόπο αυτό, η απόλυτα ελεγχόμενη διαδικασία, εξασφαλίζει βαθύ αντιμικροβιακό καθαρισμό, προστατεύοντας παράλληλα τις ίνες και τα χρώματα του χαλιού σας.

Για κάθε καθαρισμό, χρησιμοποιούμε υλικά τα οποία είναι φιλικά προς το περιβάλλον, προστατεύουν τα χαλιά σας και εξασφαλίζουν την υγεία σας.

Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό των χαλιών σας στο χώρο σας, οποιαδήποτε εποχή του χρόνου στις καλύτερες τιμές.

Connect with us

23621 15 Mile Rd #C104, Clinton MI, 48035, New York, USA

  • dummy+1 (2) 345 6789

  • dummy+1 (2) 345 6789

  • dummy contact@yourdomain.com

NEWSLETTER

Enter your email and we'll send you more information
Please fill the required field.